'Domovinski rat je svetinja'

Škoro o ZDS u Thompsonovoj pjesmi: Apsurd je da se to uopće dovodilo u pitanje

Zagreb: Miroslav Škoro posadio javor povodom Dana zaštite prirode
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
03.06.2020.
u 20:41

Nikada ne smijemo zaboraviti tko je zaslužan za našu slobodu, kao ni tko je odgovoran za našu patnju i kakve simbole je nosio, zaključio je Škoro

Miroslav Škoro komentirao je odluku Visokog prekršajnog suda prema kojoj poklič “za dom spremni” na početku pjesme “Bojna Čavoglave” Marka Perkovića Thompsona nije prekršaj protiv javnog reda i mira.

– Domovinskom pokretu Domovinski rat je svetinja. Zato pozdravljamo presudu po kojoj pozdrav Za dom spremni u pjesmi Bojna Čavoglave, simbolu Domovinskog rata, nije prekršaj. Apsurd je da se to uopće dovodilo u pitanje, posebno kada znamo da se slobodno maše jugoslavenskim, ali i komunističkim simbolima što je protivno rezoluciji Vijeća Europe 1481, a groblja krase spomenici četničkim vojvodama. Nikada ne smijemo zaboraviti tko je zaslužan za našu slobodu, kao ni tko je odgovoran za našu patnju i kakve simbole je nosio – objavio je čelnik Domovinskog pokreta na Facebooku.

Komentara 23

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:05 03.06.2020.

'ajmo Škoro!

BR
brkicivana596
21:31 03.06.2020.

Bravo Skoro, za DOM-ovinski pokret spremni!!!

Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
21:18 03.06.2020.

u zemlji "jednakih" propituje se ZDS...a crvena zvezda ..pa čak ni kokarda nije sporna. Citiram Milorada P...citat je od dana 26. listopada 2017...lako provjerljiv...citat: "ne postoji zakonski okvir po kojem bi kokarda koju nose sljedbenici črtničkog pokreta bila sankcionirana ua u NAŠOJ ZEMLJI"...citat završen za zamisliti se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije