Nova Gradiška

Skupljao staro željezo bez dozvole, prijavljen Ministarstvu zaštite okoliša

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/2
29.10.2021.
u 12:17

Daljnjim nadzorom policijskih službenika utvrđeno je da je vozač na raznim lokacijama prikupio metalni otpad (željezo i sl.) težine oko 500 kilograma

Službenici Policijske postaje Nova Gradiška zaustavili su prilikom redovitog nadzora prometa u četvrtak, 28. listopada u 20.15 sati u Ulici Maksimilijana Benkovića u Novoj Gradiški teretni automobil kojim je upravljao 19-godišnjak s područja Virovitičko-podravske županije. 

Daljnjim nadzorom policijskih službenika utvrđeno je da je vozač na raznim lokacijama prikupio metalni otpad (željezo i sl.) težine oko 500 kilograma. 

- Također je utvrđeno da 19-godišnjak ne posjeduje dozvolu za obavljanje djelatnosti sakupljanja otpada, a niti je upisan u očevidnik prijevoznika otpada - navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske. 

Policijski službenici protiv mladog skupljača starog željeza dostavljaju obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o održivom gospodarenju otpadom nadležnom Ministarstvu zaštite okoliša i prirode. 

Komentara 2

ST
strahimir
15:52 29.10.2021.

Važna obavijest ! Umjesto da pohvale mladića koji skuplja otpad koji je svugdje oko nas.

BR
Branitelj2020
15:53 29.10.2021.

Ovo je žalosno .Pa Romi se prehranjuju na način da skupljaju otpadne sirovine po selima kuća do kuće pa tko im želi da im otpdani metal tako da ga sam ne mora vozit ina državna oporabilišta koja često ne rade ili primaju samo ograničene količine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije