PREVIŠE ISTOVREMENIH KRIZA?

Napadi Huta sve su učinkovitiji, a SAD ostavlja prazno Crveno more: Evo kako se dogodila 'rupa'

26.06.2024.
u 15:47

U posljednjih nekoliko tjedana, Hutiji su koristili bespilotna površinska morska plovila za uspješan napad na dva komercijalna broda

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar zong
zong
16:29 26.06.2024.

Oni nisu mogli sa bosonogima ni prije a ne sada kada im Rusija i Iran, gotovo otvoreno, isporučiju napredne sisteme... Rusi su obznanili da će zbog isporuke zapadnog naoružanja Ukrajini isporučivati napredne sisteme gdje budu htijeli. Rusi imaju problem sa Ukrajinom, Ameri sa 2/3 svijeta. Biti će ovo još jako interesantno desetljeće.

Avatar Marko
Marko
16:21 26.06.2024.

Oni koji ne žele da Amerikanci budu svjetski tirani i policajci neka smo čuvaju svoje brodove.Pa nisu svi brodovi američki.Možda da se to povjeri rusima?

VO
Vorg
16:30 26.06.2024.

Inače huti imaju razvijenu vojnu industriju proizvodnju računala čipova to je ozbiljna organizacija pratite trag novca i sve če biti jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije