SANJA VUJAČIĆ:

'Slaveni bi mogli ostvariti totalnu dominaciju u Europi. Najbrojniji su, ali imaju i veliki problem...'

26.03.2022.
u 12:14

Direktorica programa za balkansku regiju francuskog Instituta za interkulturalnu inteligenciju te autorica članaka i geopolitičkih analiza

Komentara 75

Avatar Cantor
Cantor
12:38 26.03.2022.

Da primjer JugoSLAVIJE jasno pokazuje koliko je uspjelo „bratstvo i jedinstvo” na temelju slavenske „bliskosti”. Zajednice se grade na temelju zajedničkih interesa, povijesnih iskustava i kulturoloških vrijednosti a ne na nekom imaginarnom bratstvu....

Avatar solinarep
solinarep
13:30 26.03.2022.

Meni je bliži i draži Englez nego komšija Srbin. A Englezi su mi izuzetno mrski. Toliko o tom.

Avatar De Jure
De Jure
13:13 26.03.2022.

Slaveni ne postoje, ne postoji ni Regija, ni Balkan, postoje samo države, a naša država se zove Hrvatska i trenutno smo članica EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?