PROMO

Slavimo vjeru, zajedništvo i 13 godina neumornog rada u širenju Kristova evanđelja putem Laudato.hr portala

Laudato
09.09.2024.
u 13:37

Svoje medijsko djelovanje portal Laudato.hr započeo je prije točno 13 godina, 8. rujna na blagdan Male Gospe. Njegova misija isprva je bila omogućiti gledanje Laudato TV emisija, dok je danas Laudato.hr multimedijalna platforma koja svakodnevno donosi aktualne, lijepe, dobre i istinite vijesti iz života Crkve u Hrvatskoj i svijetu, najave događanja, te vrijedan duhovni sadržaj.

Više od 13 milijuna pregleda

Laudato.hr jedan je od najposjećenijih portala kršćanske tematike s brojnim čitateljima iz Hrvatske i svijeta. U svojih 13 godina Laudato.hr prešao je do 13 milijuna prikaza zahvaljujući kvalitetnom i zanimljivom sadržaju. Putem Laudato.hr portala članovi Kluba prijatelja Laudato TV-a mogu gledati propuštene sadržaje, a svi ostali dobiti detaljan TV vodič, bogati videosadržaj s najavama, pobožnosti krunice božanskog milosrđa, molitvama, kalendaru, kao i novostima vezanim uz duhovno-glazbeni spektakl “Progledaj srcem” i koncert domoljubne glazbe “Domu mom”.

Zahvalna na 13 godina postojanja osvrnula se Ksenija Abramović, glavna urednica Laudato TVa.

Prije 13 godina krenuli smo s jasnom vizijom: stvoriti medij koji će donositi Riječ Božju u svaki dom, svaku obitelj, svakodnevicu, medij koji će biti utočište za duhovnu hranu, snagu, istinu i nadu. Laudato.hr pokrenut je kao preteča obiteljske televizije. Stvarajući sadržaj za portal i analizirajući čitanost i posjećenost došli smo do vrijednih spoznaja koje u nam pomogli pri oblikovanju televizijskog programa. Danas, s ponosom možemo reći da smo postali prepoznatljivo ime u hrvatskom medijskom prostoru, kako s portalom tako i s televizijom, pružajući prostor vrijednostima koje oblikuju naše živote i svijet oko nas. Digitalni mediji mijenjaju se brže nego ikada prije, ali mi smo u svakom koraku prepoznavali potrebe vremena, rasli i razvijali se, a pri tome ostali vjerni našem pozivu – evangelizaciji kroz suvremene komunikacijske kanale. Ne bismo mogli postići ovakve rezultate bez vas, naših vjernih čitatelja. Hvala vam na svakom kliku, komentaru, molitvi i podršci. Vi ste naša inspiracija i razlog našeg postojanja.”

Vrijedni tim novinara - srce i ruke Laudato portala

Kroz sve ove godine suradnici, novinari i volonteri Laudato.hr nisu samo prenosili vijesti, već su s ljubavlju oblikovali poruke koje nadahnjuju, podižu i usmjeravaju na pravi put, a na tom tragu nastavljaju i dalje.

Radost zbog obilježavanja rođendana portala iskazao je i Gabrijel Orečić, glavni urednik portal Laudato.hr.

"Ova brojka podsjeća nas na odgovornost, ali i na sve one koji su do sada utkali svoje znanje, vještine i talente kako bi Portal, poput malenog zrna gorušice, izrastao u predivno stablo koje danas rađa mnogim plodovima. Brojka 13 u sebi sadrži duboku simboliku. Teološkim očima gledano, broj 1 odnosi se na jednoga Boga, a broj 3 predstavlja Božanske osobe - Oca, Sina i Duha Svetoga. Upravo je Trojedini Bog u našem središtu djelovanja i Njega nastojimo donositi svakom čovjeku.

Portal će i dalje biti ogledalo Laudato televizije, a mi ćemo se truditi i dalje donositi svjetlo tamo gdje je tama već zavladala, radost tamo gdje tuga obitava, nadu onima koji je nemaju i ljubav koja pobjeđuje sve.Hvala što ste uz nas!"

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije