Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška prometna u Vrani

Sletio s ceste i udario u betonski stup. Imao je preko dva promila u krvi

Kaštel Štafilić: Sudar dva osobna automobila na izlasku iz trgovačkog centra Spot
Zvonimir Barisin/PIXSELL
04.07.2024.
u 17:05

Zbog pružanja liječničke pomoći vozač je prevezen u zadarsku bolnicu gdje u tijeku utvrđivanje i kvalifikacija zadobivenih tjesnih ozljeda

Noćas oko 01.50 sati u Vrani došlo je do prometne nesreće koju je izazvao 26-godišnji hrvatski državljanin dok je upravljao automobilom zadarskih registarskih oznaka.

Mladi vozač brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima i stanju ceste uslijed čega je ulaskom u zavoj izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera te vozilom udario u betonski rasvjetni stup.

- Alkotestiranjem 26-godišnjeg vozača utvrđena mu je koncentracija alkohola od 2,14 g/kg. 

Zbog pružanja liječničke pomoći vozač je prevezen u zadarsku bolnicu gdje u tijeku utvrđivanje i kvalifikacija zadobivenih tjesnih ozljeda - istakli su iz zadarske policije. 

VIDEO Prometna petlja na križanju Držićeve i Slavonske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije