Kneginec

Slivnici i šahtovi često su na lopovskom "jelovniku"

'varazdin/medjimurje varazdin, kneginec, 08.05.2008.  nacelnik opcine gornji kneginec goran kaniski snimio Marko Jurinec'
'jurinema'
14.10.2010.
u 16:00

Općina Gornji Kneginec lani je u opremanje Poduzetničke zone uložila više od 20 milijuna kuna, rekao je načelnik G. Kaniški.

U Poduzetničkoj zoni Kneginec ukradeno je desetak slivnika za oborinske vode i poklopaca na šahtovima kanalizacije. U tijeku je istraga, a šteta se procjenjuje na oko 10.000 kuna.

– Lani smo u opremanje Poduzetničke zone uložili više od 20 milijuna kuna, a svaka 2-3 tjedna pokradu nam slivnike i šahtove vrijedne 5-7000 kuna. Općina mora odmah reagirati i postaviti nove jer postoji opasnost da netko padne unutra i ozlijedi se. Molimo građane da, ako vide nekoga da kruži kombijem bez ikakva povoda i razgledava šahtove i slivnike, zapišu registracijski broj i jave u Općinu – kaže Goran Kaniški, načelnik općine Gornji Kneginec.

U istoj općini netko je srušio i odvezao dvadestak stabala na području Dugog Vrha.

– Srušena su stabla hrasta, bukve, graba i bagrema, a već imamo i neke indicije o mogućim počiniteljima. I to smo prijavili policiji te smo odredili i dežurstva – kaže Kaniški.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije