konkurencija hep-u

Slovenci nude jeftiniju struju – pogledajte koliko možete uštedjeti!

predrag šeatović,robert golob (1)
Foto: .
1/4
17.06.2013.
u 07:22

Promjena opskrbljivača ne utječe na kvalitetu i sigurnost isporučene električne energije, izjavio je Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I

GEN-I, prva tvrtka u Hrvatskoj koja će električnu energiju kućanstvima i malim poduzetnicima ponuditi po znatno manjim cijenama od sadašnjih, predstavila se danas u Zagrebu. Kako najavljuju iz slovenske tvrtke, cijena struje neće se mijenjati do 2015. godine, a u tijeku je i posebna promotivna akcija u sklopu koje je novim korisnicima prvi mjesec struja besplatna, a ušteda već u 2013. godini može doseći i do 30 posto.

Potrebno je, kako navode, samo potpisati potrebne dokumente, a ne naplaćuju se naknade ili penali za promjenu dobavljača, nema fizičke intervencije u mreži niti promjena utječe na kvalitetu i sigurnost isporučene električne energije.

- Potrošači u Hrvatskoj možda nisu dovoljno informirani da je tržište električne energije u Hrvatskoj liberalizirano još 2008. godine pa svaki kupac može slobodno birati i mijenjati svoje dobavljače električne energije. Promjena opskrbljivača ne utječe na kvalitetu i sigurnost isporučene električne energije, jer je za to sukladno odredbama zakona i dalje zadužen nadležni sistemski operator distribucijske i prijenosne mreže. Naša ponuda pod nazivom Jeftina struja sigurno će privući potrošače koje zanimaju niža cijena i uštede uz pouzdanu opskrbu, kao i dodatne pogodnosti poput različitih proizvoda za poduzetnike, pregledno i transparentno poslovanje, odlične reference i podrška korisnicima – izjavio je dr. sc. Robert Golob, predsjednik Uprave skupine GEN-I.

U GEN-I-ju ističu kako je promjena dobavljača kod njih besplatna i izuzetno jednostavna. Sve što je potrebno napraviti jest ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.jeftinastruja.hr ili nazvati pozivni centar na besplatan broj telefona 0800 2558, gdje su od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 20 sati za sva pitanja na raspolaganju savjetnici tvrtke koji besplatno rješavaju i sve potrebne formalnosti oko promjene opskrbljivača.

GEN-I je najbrže rastuća grupacija u segmentu trgovanja i prodaje električne energije u srednjoj i jugoistočnoj Europi, s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom na tržištu električne energije i plina. Skupina GEN-I posluje na 18 različitih tržišta energije, a u 12 država ima ovisna društva. Električnom energijom i zemnim plinom opskrbljuje korisnike u Austriji, Hrvatskoj, Italiji, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji, a ukupno prodaje 4,5 milijarde kWh energije godišnje.

Planovi tvrtke za hrvatsko tržište su opskrbljivati 20.000 potrošača do kraja ove godine, 50.000 potrošača već sljedeće godine, a za tri godine pridobiti 17 posto tržišnog udjela. Upravo kreće intenzivna kampanja kojom GEN-I želi obavijestiti i osvijestiti potrošače u Hrvatskoj o mogućnostima sniženja troškova za struju.

>>Već prodaju HEP-u struju iz gradske hidroelektrane

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije