TEŠKO OZLIJEĐENA ŽENA (67)

Slovenac koristio mobitel u vožnji pa kamionom udario muškarca na A1 i usmrtio ga

Muškarac smrtno stradao na autocesti kod Ogulina
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
23.08.2024.
u 17:04

Smrtno nastradao 67-godišnjak iz Hrvatske koji se nalazio pored automobila kojega je do tada vozio, a njegova 67-godišnja suputnica je teško ozlijeđena

Slovenskom vozaču koji je u srijedu kamionom na autocesti A1 kod Bosiljeva u smjeru Karlovca usmrtio muškarca i teško ozlijedio ženu određen je jednomjesečni istražni zatvor, izvijestilo je u petak Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

Iz karlovačkog tužiteljstva su naveli da je 49-godišnjak ispitan nakon primitka kaznene prijave Policijske uprave karlovačke i da se osnovano sumnja da je u srijedu vozio kamion s prikolicom desnom kolničkom trakom autoceste A1 iz smjera Splita prema čvoru Bosiljevo.

Na 72. kilometru koristio je mobitel i uslijed te nepažnje je prešao na zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi bočni dio i lijevu bočnu stranu zaustavljenog automobila zagrebačkih registracija. Tada je smrtno nastradao 67-godišnjak iz Hrvatske koji se nalazio pored automobila kojega je do tada vozio, a njegova 67-godišnja suputnica je teško ozlijeđena kada je automobil u kojemu se nalazila odbačen na metalnu ogradu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Islandski vulkan ponovno erumpira: Užarena lava i dim obasjali nebo iznad Reykjanesa

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poluprovokator
23:05 23.08.2024.

Ako iz bilo kojeg razloga morate biti na zaustavnoj- odmah svi van i preko ograde. Ako treba nešto odradit na autu onda oči na leđa jer svako vozilo koje dolazi može biti kobno (drijemanje/tipkanje).

GN
gnoj
20:39 23.08.2024.

90 % kamionđija korist mobitele za vrijeme vožnje čak i vozači autobusa a o dostavljačima da ne govorim oni više imaju mobitel u rukama nego volan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije