ŠTO SVE ZNAMO O POSVAJANJU U AFRICI

Slučaj Zambija razotkrio je užasne priče: 'Hrvatska ne smije stati iza lanca krijumčara!'

13.02.2023.
u 13:52

Pravne peripetije vezane za proces Hrvatima u Zambiji u protekla dva mjeseca teško je pohvatati. Koliku agoniju osmero naših državljana prolazi, lako je zaključiti i iz najkraćeg mogućeg prikaza – uhićeni su, pritvoreni u prekrcani zambijski zatvor, odobrena im je jamčevina, pa su ipak još danima ostali iza rešetaka zbog zavrzlame oko vize, slučaj je prekinut i naređeno im je da napuste zemlju u roku od 48 sati, no ponovno su uhićeni pri ukrcaju u zrakoplov za Europu

Komentara 94

KI
kiselovrhnje
13:58 13.02.2023.

Je li hrvatske institucije zanima na koji nacin je "posvojeno" 130 djece iz drzave gdje je to zakonom zabranjeno? Da li institucije uopce provjeravaju jesu li ta ilegalno prokrijumcarena djeca uopce ziva i da li se uopce nalaze u RH?

DO
DođiDaTiŠapnem
14:05 13.02.2023.

Ime i prezime osobe koja je dala djeci državljanstvo RH, bez obzira što ne znaju ni gdje je Hrvatska i nisu u nju kročili nogom?

MK
milutin kekin
14:25 13.02.2023.

Trgovcima djecom i pedofilima je mjesto iza rešetaka, a novinari bi konačno fokus morali prebaciti na sud u Zlataru i njihove kriminalne rabote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?