Kontroverzna izjava

Službenik NATO-a: Za djecu je Kabul sigurniji od Londona

Mark Sedwill
AFP
22.11.2010.
u 17:23

Mark Sedwill, najviši civilni izaslanik NATO-a u Afganistanu, izjavio je da je, unatoč brojnim bombama, Kabul za djecu sigurniji od mnogih gradova na zapadu

LONDON - Mark Sedwill, najviši civilni izaslanik NATO-a u Afganistanu, izjavio je za dječji kanal BBC-a da je, unatoč brojnim bombama, Kabul za djecu sigurniji od mnogih gradova na zapadu, primjerice Glasgowa, Londona ili New Yorka.

Nakon što se na njega sručila sva sila kritika, pa tako i podsjećanje organizacije Save the Children da je Afganistan “najgore mjesto na svijetu za djecu”, Sedwill je medijima stao izjavljivati da je samo htio objasniti da je nasilje u Afganistanu nejednako raspoređeno.

Ključne riječi

Komentara 9

MM
Mladen Miletić
17:51 22.11.2010.

Znači tvrdi djecu ne ubijaju više; Službenik NATO-a: Za djecu je Kabul sigurniji od Londona.. Uskoro če biti Kabul samo sa preživjelom djecom i udovicama .. Naravno i sa voljenim oslobodiocima Amerima.. Pitanje je tko če odgajati toliku siročad ,ad , kojima majke pokazuju po ulici zašto su bez očeva i tko ih ima na duši ???

UK
Ugo Kajvez
18:04 22.11.2010.

Taj naslov nam zasigurno puno govori o kabulu kao i o londonu i zapadu općenito ...........

Avatar Chicha
Chicha
03:16 23.11.2010.

Pa sto on ne posalje svoju decu na zimski raspust u Kabul? Vazno je da se deca druze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije