Skandal na pomolu?

Snimio seks na prozoru u zgradi vlade

Seks u zgradi ruske vlade
YouTube
13.09.2013.
u 16:04

Muškarac na snimci još nije identificiran, a nije poznato ni tko je djevojka koja je, kako se nagađa, došla nekom političaru "u posjet".

Slučajni prolaznik snimio je u noćnim satima neočekivan prizor na prozoru zgrade ruske vlade. Naime, snimio je par u spolnom odnosu i to pridržavajući se za prozor.

Muškarac na snimci još nije identificiran, a nije poznato ni tko je djevojka koja je, kako se nagađa, došla nekom političaru "u posjet". Snimka je, očekivano, postala pravi hit na internetu.

>> Na internetu snimka seksa poznate glumice!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije