u tijeku očevid

Šok u Istri: Pronađeno mrtvo tijelo muškarca(61) s kamenom pločom na leđima

Bjelovar: Muškarac ubio jednu ženu, drugu teško ozlijedio pa počinio samoubojstvo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
22.07.2024.
u 11:51

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja

Policija je jučer oko 13 sati zaprimila dojavu o tragičnom otkriću u dvorištu kuće u Pomeru u Istri. Naime, pronađeno je mrtvo tijelo 61-godišnjaka s kamenom pločom na leđima.

Na mjestu događaja odmah je obavljen očevid, a mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice po nalogu nadležnog državnog odvjetnika radi obdukcije.

Policijski službenici trenutno provode istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Istražitelji nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih detalja i motiva koji su mogli dovesti do ovog incidenta, javlja istarska policija. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije