Zbog napada na humanitarce

Španjolska izdala nalog za uhićenje Benjamina Netanyahua

Benjamin Netanyahu
Foto: Reuters/PIXSELL
18.11.2015.
u 13:40

Sudac španjolskog nacionalnog suda Jose de la Mata izdao je nalog prema kojem ga policija mora obavijestiti ako Netanyahu i još šestero osoba uđu u zemlju

Španjolska je izdala nalog za uhićenje izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i sedmero vladinih dužnosnika koji bi se tako mogli naći iza rešetaka ako stupe na španjolsko tlo, javlja Independent.

Sudac španjolskog nacionalnog suda Jose de la Mata izdao je nalog prema kojem ga policija mora obavijestiti ako Netanyahu i još šestero osoba uđu u zemlju.

Nalog je izdan zbog napada izraelskih sigurnosnih snaga na brodove Freedom Flotilla koji su prevozili humanitarnu pomoć 2010. u pojas Gaze. Prilikom napada poginulo je devetero humanitaraca, dok je deseti preminuo  poslije u bolnici.

>> Nove upute za označavanje robe s područja pod okupacijom Izraela

Komentara 25

Avatar d-ano
d-ano
14:21 18.11.2015.

auuu,,,kace ostali (amerikanci )pred sud,,,zbog gorih zlocina,,,,,protiv ljudske rase,,,,naroda i boga,,

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:27 18.11.2015.

Bibi sve više nalikuje na svog idejnog prethodnika Adolfa.

PA
Pape5
15:48 18.11.2015.

Koja sprdačina i licemjerje, samo zbog humanitaraca? A kada će podignut optužnice i raspisat tjeralice za ratne zločine i genocid nad palestinskim narodom, nakon otete zemlje, onoliko razaranja i onoliko ubijenih žena i djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije