kod župana sanadera

Splitska junakinja Katarina Prungl: Sada me prose i na portalima

ante sanader, katarina prungl, visko haladić (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
26.01.2012.
u 10:47

Sanader je rekao da je Katarini sigurno proradio "vatrogasni" adrenalin kad je skočila u hladno more po noći

Hrvatsku heroinu, 30-godišnju Katarinu Prungl, koja je iz mora izvukla i spasila život Goranu Damiću koji je autom upao u more na splitskoj rivi, primio je splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader i njegov zamjenik Visko Haladić.

Čestitali su joj na herojskom činu, a župan je posebno naglasio da je Katarina i vatrogasac, da potječe iz obitelji vatrogasaca i da je sigurno u njoj proradio "vatrogasni" adrenalin kad je u noći skočila u hladno more.

Nenavikla na medijsku pozornost, heroina Katarina kaže kako se emocije tek sad slažu i kako bi opet napravila isto. Dodala je šaljivo kako joj se život promijenio utoliko što su je počeli prositi i na portalima, ali nitko nije poslao sliku. Kolege su joj dale nadimak "Spasoje".

Sanader će predložiti Katarinu za nagradu Pothvat godine, a nada se da će dobiti i Vjesnikovu Plavu vrpcu. Kazao je kako ne zna bi li on kao Katarina skočio u more, u kišnoj i hladnoj noći.

Komentara 5

PR
&primjedba
12:04 26.01.2012.

Katarina Prungl zaistinu moze biti ponosna... pokazala je ono, cega na zalost danas... ima sve manje.

Avatar joč
joč
12:12 26.01.2012.

šaljem sliku..

AN
andrija7
12:43 26.01.2012.

Bravo Kate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije