Građane pozvali na izbore

Splitski Most: Podnijet ćemo neopozive ostavke bez mogućnosti zamijene

Split: 11. Sjednica Gradskog vijeća Grada Splita
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
02.04.2022.
u 13:41

Oni podsjećaju kako su se pojavile informacije da su odustali od davanja ostavki te priopćenjem opovrgavaju takve informacije.

Klub vijećnika Mosta koji je u Splitu bio dio vladajuće programske suradnje s gradonačelnikom Ivicom Puljkom najavio je "neopozive ostavke bez mogućnosti zamijene u Gradskom vijeću", a poručuju i kako bi ostavku trebao dati drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić.

"Klub vijećnika Mosta na idućoj sjednici Gradskog vijeća podnijet će neopozive ostavke bez mogućnosti zamjene", priopćio je tročlani klub Mostovih vijećnika kojeg čine Josip Markotić, Ivana Bulj i Ivica Grković.

Oni podsjećaju kako su se pojavile informacije da su odustali od davanja ostavki te priopćenjem opovrgavaju takve informacije.

Mostov klub vijećnika također smatra kako osim gradonačelnika Ivice Puljka i njegova zamjenika Bojana Ivoševića ostavku treba podnijeti i drugi zamjenik  gradonačelnika Antonio Kuzmanić za kojeg gradonačelnik Puljak u javnim istupima govori da će Grad voditi do izvanrednih izbora.

"Izvanredni izbori za gradonačelnika i za gradsko vijeće jedini su izlaz iz ove agonije," poručili su 'mostovci' a građane su pozvali da u što većem broju izađu na izbore i podrže "one za koje smatraju da su proteklih godinu dana radili u interesu grada".

Ključne riječi

Komentara 6

LJ
Ljudeman
16:09 02.04.2022.

Zamijene ili zamjene??

HR
hrza
16:11 02.04.2022.

Ako bilo tko zna radi čega će bit novi izbori neka me Bog ubije. Opet će doć isti ljudi na slične pozicije.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:47 02.04.2022.

Zetoncici ga cuvali do zadnjega. Sada kada je sve propalo su oni protiv. Jadojadni, dokazano najslabiji intelekt i najgore licemjerstvo je okupljeno u Mostu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije