udruga 'Hrvatska za Život'

Sportsko-humanitarni projekt 'Utrka za Život' na Bundeku: Kotizacije idu trudnicama, majkama i bebama

Utrka za ŽIVOT
Foto: Udruga "Hrvatska za Život"
1/8
01.06.2021.
u 12:01

Kotizacija je 60 kuna, u što je uključena majica i okrjepa, a ostatak donacija usmjerava se za rad udruge

Sportsko-humanitarni projekt "Utrka za ŽIVOT" održava se u subotu, 5. lipnja, na zagrebačkom jezeru Bundek i na Savskom nasipu. Projekt organizira udruga "Hrvatska za Život", a cilj je, kako navode, osvijestiti važnost svakog ljudskog života od njegova prirodnog začeća do prirodne smrti.

Start utrke za odrasle je u 10 sati na jezeru Bundek kod ljetne pozornice, a trči se Savskim nasipom do Mosta mladosti i natrag sjevernom stranom nasipa do cilja na istoj poziciji na Bundeku, ukupno 4800 metara. Podizanje startnih brojeva i majica počinje u 9 sati te je tada moguće obaviti prijavu, kao i putem linka.

Kotizacija je 60 kuna, u što je uključena majica i okrjepa, a ostatak donacija usmjerava se za rad udruge "Hrvatske za Život", a prvenstveno trudnicama, majkama i bebama za koje se skrbi kroz udrugu.

Foto: Udruga "Hrvatska za Život"

Utrka za djecu održat će se u 9 sati u kategorijama od 0 do 3, 3 do 6 i 6 do 9 godina. Djeca će biti nagrađena prigodnim poklonima, a za njih nema kotizacija, već je moguće dati donaciju za pomoć majkama i bebama. Dijete možete prijaviti na poveznici.

Iz udruge pozivaju i na svetu misu s nakanom za nerođene večer prije utrke, 4. lipnja, u 19 sati u župi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije