detaljna forenzička istraga

Sprega profita i moći sije ekobombe: Požar u Osijeku pokazao koliko je važno zdravlje stanovništva

17.10.2023.
u 21:23

Čak i da je požar podmetnut, u što vjeruje vlasnik tvrtke Drava International Zvonko Bede, postavlja se pitanje poštovanja protupožarnih mjera i ostalih zakonski propisanih ekoloških standarda na prostoru tvornice za preradu plastike jer su propusti očigledni

Komentara 2

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
21:59 17.10.2023.

Jedino što se može sa sigurnošću odbaciti jest ikakva odgovornost HDZ-a. Kakve sad ima veze što su premijer hadezeovac, ministar nadležan za zaštitu od požara hadezeovac, ministar zadužen za zaštitu okoliša hadezeovac, glavni državni inspektor hadezeovac, šef agencije za zaštitu okoliša hadezeovac, župan koji je izdao dozvolu hadezeovac i gradonačenik hadezeovac? Tomo Medved je bio jasan: odbacuje se svaka povezanost HDZ-a s požarom u kojem su izgorjele tisuće tona plastike i u zrak ispušteni svi poznati i nepoznati otrovni plinovi.

DU
Deleted user
09:08 18.10.2023.

Mnoge firme se ne pridržavaju zaštite okoliša pa ni radnika sve pod dozvolom države vrlo lako korupcijom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije