OPet s Ivoševićem?

Sprema se politička bomba, na ovo u Splitu nitko nije ozbiljno računao

30.03.2022.
u 21:40

Hoće li Ivica Puljak, nakon što je danima branio svoga zamjenika Bojana Ivoševića i odgađao očitovati se o njegovoj sudbini nakon podizanja optužnice za prijetnje novinarki, sutra zajedno s njim stati pred javnost te će obojica podnijeti ostavke? Bila bi to politička bomba, iako Puljak već danima čvrsto stoji uz Ivoševića...

Komentara 8

JZ
Joža-Zg
22:52 30.03.2022.

Jel ide plača nakon ostavke ili otpremnina kak to sad ide

PR
prajdali100
23:45 30.03.2022.

Ma ne valja ni jedan ni drugi.Split zaslužuje bolje.

RE
RedTree
23:51 30.03.2022.

Nekoliko velikih gotovih projekata čeka i ništa se ne radi. Grad stagnira, drugi nas prestižu. Žnjan, novi GUP, obnova glavne ceste Poljičke ulice, nove garaže, stadion propada... Ironično da jedino što je napravljeno Istočna obala pod Mihanovićem, nakon 150 godina uređena. Ovi makli par štekata i digli cijenu najma ugostiteljima u centru grada u trenucima ove krize, što će rezultirati otkazima konobarima. A afere česte od otkaza čistačici s invaliditetom, priče oko korištenja službenog automobila, priče oko dodjele prostora na Rivi. Split zaslužuje bolje, da se razvija a ne eksperiment, koji samo gleda kako se vladajući prepiru oko sitnica a ništa se ne radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?