SKUP HSP-a U KUTJEVU

Srb: Savez za Hrvatsku-odraz nesposobnosti HDZ-a da okupi desnicu

Danijel Srb
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
23.02.2014.
u 12:35

-Tražimo da vjerovnici koji otpisuju dugove jednakim udjelom ulaze u vlasničku strukturu tvrtke- naglasio je nadalje Danijel Srb govoreći o predstečajnim nagodbama, te dodao da je neophodna promjena ekonomskog modela i načina ponašanja državne vlasti. Osvrnuo se i na poplave.

-Savez za Hrvatsku je nastao kao posljedica nesposobnosti HDZ-a da okupi desnicu, a oni se mogu pridružiti Savezu  i zašto traže uvjete, no to bi trebalo podrazumijevati i njihovu odgovornost – istakao je predsjednik HSP Danijel Srb čelnicima podružnica u Požeško-slavonskoj županiji u Kutjevu, gdje se uskoro održavaju izvanredni izbori. Predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Požeško-slavonske županije Željko Jambrek je rekao da su ti izbori  došli zbog neprimjerenih poteza lokalne vlasti i  nedostatka suradnje unatoč njihovim višekratnim pokušajima da se nađe dogovor.

 Predsjednik Srb im je dao punu autonomnost za donošenje odluka oko sudjelovanja na izborima.

-Tražimo da vjerovnici koji otpisuju dugove jednakim udjelom ulaze u vlasničku strukturu tvrtke- naglasio je nadalje Danijel Srb govoreći o predstečajnim nagodbama, te dodao da je neophodna promjena ekonomskog modela i načina ponašanja državne vlasti. Osvrnuo se i na poplave.

-Pijeska za nasipe kod nas navodno nema, no nanosi pijeska u koritima rijeka se veliki pa uzrokuju podizanje razine vode i poplave, a taj se pijesak iz naših rijeka ne koristi jer ga uvozimo očigledno zbog nečijih interesa– zaključio je Srb. 

>> Tomislav Karamarko: Mi smo već sada spremni preuzeti vlast

Ključne riječi

Komentara 19

JN
Justice.No.1.
13:26 23.02.2014.

Ne daj Bože da tako jedna stranka velike povijesti (HSP) opet traži da bude u sjeni stranke (HDZ) koja pokušava da se izvuče iz ralja Mesićevog tajnog agenta, koji zatvarao naše generale i ljude.

BI
budimo_iskreni
13:54 23.02.2014.

podržavam Savez za Hrvatsku u potpunosti! i nadam se da će se razlike u desnim strankama izgladiti jer su one puno manji problem od vlade koja je trenutno na vlasti i partije koja nam zagorčava živote! i hdz-ovo priključenje savezu dovelo bi do konačnog cilja rušenja jugokomunističkih nasljednika s vlasti, a to je najbitnije. u koaliciji s hsp-om i hdz bi postao domoljubnija stranka, upravo ono što mu desničari zamjeraju da danas to nije...

Avatar Becarina
Becarina
14:37 23.02.2014.

Svi ovo kojekakvi analiticari zaboravili su naj vaznije .. 50% hrvatskog puka , dobri su i razocarani Hrvati koji ne idu glasati . Njihova stranka je Stranka za obitelj, Hrast , Zeljka Markic, eventualno Kujundzic, a HDSSB , ovaj koss i udba iz zavjeta prikljucili su se samo da bi sami profitirali , unose nered i svadju, najvise su protiv lustracije , iako tvrde suprotno . Mali Srb , nije u stanju davati savjete , neka bude miran, nije bez razloga mali i za to treba biti "sposoban". .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije