SDP SE OPROSTIO OD KOLEGE

'Srce ovog istinskog domoljuba kucalo je za poštenu i pravednu Hrvatsku'

Foto: SDP/Facebook
1/4
23.08.2024.
u 16:51

Uvijek britak na jeziku, iskren, hrabar, direktan, pošten i beskrajno duhovit, Fred je znao čuti druge, ali i gurati svoje, poručili su iz SDP-a

Socijaldemokratska partija (SDP) oprostila se objavom od svog dugogodišnjeg člana, kolege, bivšeg ministra i europarlamentarca Predraga Freda Matića koji je danas preminuo u 63. godini života. SDP je na svom Facebooku potvrdio tužnu vijest kako je njihov kolega preminuo. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

''S dubokom tugom opraštamo se od našeg Predraga Freda Matića, zastupnika u Europskom parlamentu, odlikovanog dragovoljca Domovinskog rata, hrvatskog ratnog vojnog invalida i umirovljenog brigadira HV-a. Srce ovog istinskog domoljuba, borca za prava žena, kucalo je za poštenu i pravednu Hrvatsku. Njegova politička ostavština očitovat će se u uljuđenom društvu dijaloga i razumijevanja.

Uvijek britak na jeziku, iskren, hrabar, direktan, pošten i beskrajno duhovit, Fred je znao čuti druge, ali i gurati svoje. I u tome je čar politike, demokracije i civiliziranog društva. Ono što je mnogima samo prazno slovo na papiru, naš Fred je provodio u djelo. S njim ništa nije bilo lažno, pa tako ni ideja da zajedno možemo do boljeg društva. Nastavit ćemo našu zajedničku borbu, jer Fred će uvijek biti s nama i uz nas. Naš prijatelj. Naš kolega. Naš ratni heroj. Hvala ti na svemu!'', poručili su. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 21

TA
TajSam
17:08 23.08.2024.

Hajde komunjare, smanjite malo. Primio je on plaću za svoja djela!!!!

OL
olujasviholuja
17:16 23.08.2024.

Nema u sdepeu domoljuba, već jugoljuba i srboljuga. Kako može netko biti hrvatski domoljub a slaviti tita, KPJ i socijalizam u kojem su sve radili protiv i pomisli postajanje države hrvatske

PA
Pahor
17:12 23.08.2024.

Prvo ga nogom u straznji dio tjerali iz podruma gdje se skrivao dok je grmilo, a onda, nakon zarobljavanja, u logoru drukao saborce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije