Vremenska prognoza

Sredinom tjedna stiže sunce, za vikend novo pogoršanje

kiša
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.12.2014.
u 08:19

Utorak će biti obilježen jakom i olujnom burom na Jadranu koja će uzrokovati i prometna ograničenja, ali i jači osjećaj hladnoće

Nakon što je protekle dane obilježilo oblačno i kišovito vrijeme, u novom tjednu dolazi do razvedravanja i smirivanja vremena, javlja Crometeo.hr.  Na Jadranu već od danas, a u unutrašnjosti zemlje sunce stiže sredinom tjedna. Utorak će biti obilježen jakom i olujnom burom na Jadranu koja će uzrokovati i prometna ograničenja, ali i jači osjećaj hladnoće. U zaleđu i cijeloj unutrašnjosti ovaj tjedan donijet će i jutarnji mraz.

Krajem tjedna ciklus kreće ispočetka. Jačanje južnih vjetrova, zatopljenje, porast naoblake, a za vikend i mjestimične oborine koje će donijeti ciklona Glorija.

Jutra će biti hladna mjestimice sa slabim mrazom, a danju temperatura zraka uglavnom od 2 do 5 Celzijeva stupnja. Na moru se očekuje vrlo jaka bura s olujnim, mjestimice i orkanskim udarima. U srijedu će bura oslabjeti. Temperatura zraka u padu, osobito jutarnja.

>> Na Sljemenu i Zavižanu pada snijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije