usred bijela dana

Stariji muškarac srušio se kod zagrebačke Remize i preminuo

leš na remizi
Davor Puklavec/PIXSELL
13.11.2010.
u 14:13

Tijelo je pronađeno na cesti na Fallerovom šetalištu. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, slijedi obdukcija.

ZAGREB - Mrtvo tijelo nepoznate osobe pronađeno je na Zagrebačkoj aveniji u blizini okretišta Remiza danas u popodnevnim satima. Policiji je o događaju dojavila hitna, a dolaskom do Fallerova šetališta utvrđeno je kako se radi o starijoj muškoj osobi čiji je identitet još uvijek nepoznat. Preminuo je prirodnom smrću. 

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, slijedi obdukcija.

 

Ključne riječi

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
19:47 13.11.2010.

Samo sretnici završavaju tako drm i film je gotovo sve riješeno jasno dok velika večina umire svjesna godinama a najčešče mjesecima polako ali sigurno..... problem za njih za familiju za okolinu trošak za društvo.

OB
-obrisani-
16:39 13.11.2010.

kud ćeš bolje... do zadnjeg trenutka na nogama...

Avatar arcanius
arcanius
15:09 13.11.2010.

jel čovjek?.... :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije