Novo lice revolucije

Starleta Ksenija želi srušiti Vladimira Putina!

Starleta Ksenija
Pixsell
21.09.2012.
u 22:51

Tisuće ruskih nezadovoljnika sada vodi starleta Ksenija Sobčak čiji je otac bio Putinov mentor

Prosvjedi protiv Putina ponovo se rasplamsavaju, no od prošlog tjedna tisuće demonstranata koje su izašle na ulice Moskve imaju novog vođu. Nezadovoljne demonstrante sada predvodi poznata starleta Ksenija Sobčak koju nazivaju i ruskom Paris Hilton.

Koliko god ona bila džetseterica, ne može se reći da ne poznaje politički život Rusije iz prve ruke. Naime, njezin otac Anatolij Sobčak bio je svojedobno Putinov mentor, dok joj je majka članica parlamenta i, za razliku od Ksenije, čvrsto podržava predsjednika i vladu u Kremlju. Upravo zbog toga u ruskoj je javnosti kao bomba odjeknula vijest da prosvjede protiv Putina vodi kći njegovih suradnika.

– Nisam protiv Putina, već protiv sistema. To nije ista stvar. Želim promijeniti sistem na iskonskoj, evolucijskoj bazi. U Rusiji su već plamtjele brojne revolucije i želim promijeniti sistem prije nego što izbije još jedna – kaže Ksenija.

Policija tu mladu aktivisticu već pomno prati, pa joj je prije izvršena i detaljna premetačina stana iz kojega je tad odneseno milijun dolara gotovine.

– U demokratskoj smo zemlji, a policija vam uzme novac ne objasnivši zašto je to učinila – rekla je Ksenija.

Komentara 9

ST
stomugromova
23:38 21.09.2012.

Čeka je raskošna karijera u europskim bordelima.

EX
excell
06:31 22.09.2012.

...tako je ksenija ...treba se boriti svim sredstvima protiv graditelja kulta ličnosti pa makar i ljepotom svoga tijela ..

MA
master
23:16 21.09.2012.

Zauzela je dobru pozu,mozda da putin naleti pa i on padne na koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije