28.02.2022. u 16:51

Pobijedi li u Ukrajini, bit će još jači nego prije. No to bi osnažilo i druge male i velike "putine", razne autokrate od Srbije do Kine

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar superhik74
superhik74
23:18 28.02.2022.

Vise je nego ocigledno da se ovdje radi o jos jednom proxy ratu gdje imperij koristi Ukrajinu u borbi protiv Rusije, prema tome Ukrajina je naivna zrtva zapadne pokvarene politike. Jadnici to nisu na vrijeme shvatili i sada je zalosno gledati sto se tamo dogadja. Imperij koji je unistio Afganistan, Irak, Iran (sankcijama), Somaliju, Libiju, Siriju, Venecuelu (sankcijama i kradjom nafte), Kubu, Boliviju, Honduras, Gvatemalu itd. itd. navodno lije (krokodilske) suze nad sudbinom Ukrajine. Mos se mislit sto su zabrinuti za sudbinu prosjecnog ukrajinca, najsiromasnije drzave u Europi.

GO
goran2hr
12:58 01.03.2022.

Pa pobijede li brzo, još ima nade za našu turističku sezonu.

IV
ivica.vranjic
19:51 01.03.2022.

Čitam ove bolesnonostalgične kako navijaju za ruse. Uživajte još malo. A onda će iskompleksirani psihopata stisnuti dugme i gotovo. To je jedini kraj ovoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije