Analiza

Što bi Hrvatska dobila kupnjom aviona Rafale: Na pragu novog strateškog partnerstva

22.05.2021.
u 11:46

Francuska prijava na natječaj bila je sama po sebi veliko iznenađenje jer se ta država do sada nije pojavljivala među zainteresiranima. No i taj potez Francuske može se promatrati kroz intenziviranje njihove inicijative o europskim obrambenim snagama

Komentara 77

FA
faraon
12:31 22.05.2021.

Samo treba tražiti offset program ulaganja Francuske u istom iznosu u naše gospodarstvo. I da nas poguraju za ulazak u Schengensku zonu i uvođenje Eura. I bio bi to dobar deal.

BU
buducadijaspora
12:42 22.05.2021.

Odlican posao kaj se tice aviona najbolja opcija daleko u ovom trenu, sad pzo neki srednji i protubrodski sistem te jos orbitera te mozda harpy, odlican smjer polako ali najbolje i pametno..:)

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:15 22.05.2021.

U sklopu EU mehanizma za EU vojsku RH treba dobiti oko 2 milijarde EUR za modernizaciju vojske, obzirom da je to novac EU poreznih obveznika normalno je da taj novac bude potrošen na EU avione koje proizvode EU porezni obveznici....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije