javit će se uživo

Što biste pitali ženu koja živi u svemiru? Ovo je prilika!

Karen Nyberg, portal
screenshot/Youtube
26.06.2013.
u 15:04

Kako bi baš vaše pitanje bilo postavljeno Karen, morate biti poprilično maštoviti jer će joj CNN proslijediti ona najbolja i najzanimljivija.

Ovaj mjesec obilježava se 50. godišnjica otkad je prva žena otputovala sa Zemlje, a tom prigodom svi koji imaju pitanja i želju komunicirati s američkom astronautkinjom Karen Nyberg, koja se nalazi na visini od 360 kilometara, za to imaju priliku u petak 28. lipnja.

Kako bi baš vaše pitanje bilo postavljeno Karen, koja će se na CNN uključiti izravno iz svemira, morate biti poprilično maštoviti jer će joj CNN proslijediti ona najbolja i najzanimljivija pitanja, a dosad ih je postavljeno nešto manje od stotinu.

Jeste li ikad vidjeli NLO? Koje su najbolje stvari koje ste doživjeli u svemiru? To su samo neki od primjera pitanja koja možete postaviti putem CNN-twittera (#CNNspacechat) ili direktno na CNN-ovoj stranici. 

>>Na Ruđeru demonstrirali razgovor s astronautima

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije