VAŽNO JE REĆI

Što mislite o prijetnji blokadom Vukovara?

03.06.2004.
u 00:00

Treba im dati tolika prava kolika su Hrvati tamo imali 90. i 91. godine. Što nisu devedesetih napravili blokadu da im jugoarmada ne razruši tvornice nego su ih zdušno potpomagali, jer su se poveselili da će Hrvate zauvijek istjerati iz vlastita doma. Sad oni pričaju o nekakvoj pravdi, gdje su bili devedeset prve i druge, onda su sami to pljačkali i rušili.

Da su htjeli priznati hrvatsku državu ne bi danas trebali tražiti nikakva posebna prava nego bi svi radili kao i prije, ali oni pokazuju da hrvatsku državu ni danas ne priznaju.

Vlado Antolić

v_antolic@hotmail.com

Bit ću veoma kratka i jasna. Dakle, Republika Hrvatska želi narednih godina ući u Europsku uniju, te nema više građana drugog reda. Bilo bi najbolje da damo to što žele, a što je u skladu s Ustavom RH.

N. Spasojević

komarac@hispeed.ch

Nešto mi sve previše sliči na ne tako davna dogadjanja naroda i "balvan revoluciju".

Marijan Trninic

marijan.trninic@zg.htnet.hr

Treba blokirati balkanski mentalitet u našim glavama a ne jedan grad.

Milenko Svekrić

Dmsvekric@aol.com

"Balvan" gospoda trebaju se primiti pametnijeg posla od kuknjave i ucjena. Nisam za to da se bilo koga diskriminira, ali njihovi su sunarodnjaci (ako ne i oni poneki sami) napravili tragediju. Zar oni ne vide da niti ljudi koji ih dočekuju nemaju baš svi zaposlenje niti krov nad glavom i ne slažu balvane po cestama.

Nikola Frković

brle@sbcglobal.net

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije