POPISI NEPOŽELJNIH

I Hrvatska i Srbija imaju poduže 'crne liste': Evo tko je sve na njima i kako su dospjeli tamo, razlozi su bizarni

11.09.2024.
u 14:35

Nekadašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA, ispričao je kako je za vrijeme šefovanja tajnom službom osobno sastavljao popise onih koje je smatrao nepodobnima za ulazak u Srbiju, a među "ološem" su se našle estradne zvijezde, glumci, političari te ruski državljani koji su se uključili u prosvjede protiv ratne politike Vladimira Putina

Komentara 13

NO
NOVItraktorsprikolicom
15:40 11.09.2024.

Uvijek uspoređujem Hrvatskom s zapadnom civilizacijom kojoj pripadamo i kojoj smo uvijek pripadali. Sa istokom - ne hvala! Nikad više!

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
15:39 11.09.2024.

Imao sam i ja prije 10ak godina kada sam htio proputovati. Moj pok otac je bio u Srbiji persona non grata ali se prenijelo i na mene. Držali su me oko 6h da bi rekli da ne smijem ući u RS. Da su barem vratili dokumente čim su odbili nego niti to nisu vratili pa bih preko Mađe. A njihovih zločinaca puna hrvatska

DI
dino85
15:59 11.09.2024.

Realno rečeno, svi oni koji su oko četničkog vojvode šešelja, vučića, i ostali, te oni koji su za iste glasali, bi trebali biti zaustavljeni na granici i vraćeni u srbiju. Jednim imenom su oni svi srbski nacionalisti/četnici koji su se boril protiv Hrvatske i to rade još uvjek i vrebaju priliku kad će ponovo zaratiti s Hrvatima. Kako stvari stoje nećemo dugo čekat. Za iste gore navedene, mislim da sam bio preblag u izboru, mi smi svi ustaše koje treba likvidurati. Čestitam Plenkoviću što se budi kao i većina Hrvata s mislima samo do Lipovca/Bajakova, dalje nas ne zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije