Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKE PODRŠKE

Stonjani jagodama dočekali Plenkovića: 'Za obitelj mog idola, doživotno hvala'

Svečano otvorenje Stonske obilaznice
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
19.04.2023.
u 18:56

Poruke zahvale bile su ispisane na kartonskim kutijama u Stonu, zajedno s jagodama koje su se nudile i prodavale

Premijera Andreja Plenkovića ove je srijede nekolicine Stonjana dočekala s velikim porukama podrške, i to ispisanim pokraj jagoda koje su ponudili dužnosnicima koji su stigli na svečano otvorenje stonske obilaznice. Poruke zahvale bile su ispisane na kartonskim kutijama u Stonu, zajedno s jagodama koje su se nudile i prodavale. 

''Za obitelj mog idola, premijera naše divne zemlje Hrvatske, za Pelješki most i cestu, doživotno hvala. Bog vas blagoslovio. Za vašu obitelj, Andreju Plenkoviću'' - jedna je od poruka koja je ove srijede stajala u Stonu. ''HDZ hvala'', također je pisalo na jednoj kutiji, prenosi Danas.hr, zajedno s imenom OPG-a koji je prodavao jagode. 

Inače, unatoč brojnim izazovima ove je srijede službeno otvorena i stonska obilaznica izgrađena u sklopu projekta Pelješkog mosta, a obilaznica je dovršena na vrijeme da rastereti lokalne ceste ususret sezoni. Brojni ministri prošetali su mostom Ston zajedno s premijerom koji je poručio kako su ''uspjesi vidljiviji što je zemlja stabilnija''. ''Ističem primjer Hrvatske. Tezu o političkoj stabilnosti, koju inzistiram da je najvažniji preduvjet svega, sam stavio u prvi plan 2016., inzistiram na njoj i danas. Da nije bilo te političke stabilnosti, ne bi bilo ni Pelješkoga mosta, europodručja, Schengena, Rafalea i niza drugih postignuća'', poručio je Plenković.

 

Komentara 6

PR
propalismoFranjoskroz
19:15 19.04.2023.

Tko bi rekao da 30 godina nakon navodnog pada komunizma mi počinjemo ličiti na Sjevernu Koreju ?

Avatar xenon
xenon
19:50 19.04.2023.

hahaha .... baš si nas ovim komentarom izvrijeđao

AN
AntePortas9
19:59 19.04.2023.

Idući put poljubit ću bankomat kada mi da plaću. Logičan slijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije