Tragičan kraj

Na pogrebu policajca i njegove nevjenčane partnerice stotine ožalošćenih

Pogreb Ines Garić
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
31.01.2014.
u 17:17

Stotine ožalošćenih okupile su se u petak na grobljima u Slavonskom Brodu i Podvinju kako bi odali posljednju počast tragično preminulima Ines Garić (38) i Goranu Berakoviću (44).

Stotine ožalošćenih okupile su se u petak na grobljima u Slavonskom Brodu i Podvinju kako bi odali posljednju počast tragično preminulima Ines Garić (38) i Goranu Berakoviću (44). Uz rodbinu i prijatelje, na podvinjskom se groblju okupilo i mnoštvo ljudi u plavim policijskim odorama. Došli su oprostili se od kolege koji je pucnjem iz pištolja oduzeo život svojoj nevjenčanoj partnerici, a potom i sebi. Iza Berakovića je ostalo dvoje djece osnovnoškolske dobi iz prvog braka.

Oni s majkom žive u Zagrebu, a na sahrani su položili po jedan žuti cvijet na grob pokojnog oca. - Goran nije bio psihički labilan. Svoj posao odrađivao je prosfesionalno. Točno je da je prometna nesreća u kojoj su mu stradali kolege ostavila traga, ali od tada su prošle 23 godine i to nema nikakve veze s ovom tragedijom – čuli smo od jednog Berakovićevog kolege. Pokojni policajac nije govorio o problemima u vezi s Ines, koja ga je, prema riječima njezine prijateljice, htjela ostaviti, zbog čega je navodno i ubio i nju i sebe. Velika tužna pogrebna povorka ispratila je Ines Garić do posljednjeg počivališta. Vijest o njezinoj tragičnoj smrti šokirala je cijeli grad, svi koji su je poznavali kažu kako je riječ vedroj i veseloj ženi punoj života koja nije zaslužila to što joj se dogodilo.

>> Pucao joj je u glavu kao da je Al Capone

Komentara 6

TI
tipus
11:24 02.02.2014.

Na pogrebu tog monstruma nije trebao biti ni pas. Kako u svem zlu ima i nešto dobro, dobro je to da je u policiji jedan monstrum manje. Bilo bi dobro kad bi ostali monstrumi kad naume ubiti sebe i nekoga, zamijene redoslijed pa prvo ubiju sebe.

Avatar almaminjo
almaminjo
10:16 02.02.2014.

1A nadam se da tebe nitko neće dati ZOO-u

JA
jamanuša
10:11 01.02.2014.

krivog drvete i budala nudala nikad neće nestati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije