Reakcija

Stožer: SDP nam podmeće. I oni su bili pozvani

Prosvjed protiv ćirilice (1)
Grgur Žućko/PIXSELL
09.04.2013.
u 18:50

Članovi Stožera reagirali su na letke kojima je nakon zagrebačkog prosvjeda oblijepljen cijeli Vukovar

Reagirajući na letke kojima je, nakon velikog zagrebačkog prosvjeda protiv ćirilice, oblijepljen Vukovar, na kojoj je fotografija članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u društvu predstavnika HDZ-a i HSP-a AS, oglasio se Stožer.

Ističe da su još 15. ožujka organizirali sastanak na koji su pozvani gradski vijećnici svih stranaka koje participiraju u Vijeću grada Vukovara, a tema sastanka odnosila se na tada aktualne izmjene i dopune Statuta u vezi prava nacionalnih manjina.

Sastanku su se, kažu u Stožeru, odazvali svi osim vijećnika SDP-a i SDSS-a. \"Sastanak je održan bez njih, o čemu svjedoče i fotografije koje sada ti isti koji nisu došli na sastanak, žele iskoristiti kako bi nas diskreditirali\", stoji u priopćenju Stožera.

>>Vukovar oblijepljen plakatima: Tko stoji iza Stožera?

>>Stožer: Domovina iznad svega i iznad svih! Hvala vam

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije