Stali u zaštitu

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara uz biskupa Košića

Vlado Košić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
27.06.2014.
u 12:20

Čelnici vjerskih zajednica u Hrvatskoj (osim onih iz Katoličke crkve) od Hrvatske biskupske konferencije traže smjenu sisačkog biskupa mons. Vlade Košića

 - Stožer za obranu hrvatskog Vukovara čvrsto stoji uz rad i djelo biskupa Vlade Košića te drugih istinoljubivih intelektualaca te poziva sve ljubitelje istine i domoljube Hrvatske da stanu u biskupovu zaštitu,molitvom i djelom, poručili su danas iz Stožera.

Podsjetimo, čelnici vjerskih zajednica u Hrvatskoj (osim onih iz Katoličke crkve) od  Hrvatske biskupske konferencije traže smjenu sisačkog biskupa mons. Vlade Košića s mjesta predsjednika Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog. Povod je, Košićev doček Darija Kordića u zagrebačkoj zračnoj luci.

>> Biskup Košić: Kordić je moj prijatelj i moralna je veličina

Komentara 42

TO
tolitol
12:47 27.06.2014.

Koje to konkretne vjerske zajednice traže ostavku Košića? Objavili ste prije par dana članak, ni jednog imena i prezimena niti konkretne vjerske zajednice niste naveli. Zbog čega to zato u ovom člančiću uzimate kao zdravo za gotovo? I uostalom, zašto ne navedete poveznicu na taj članak od prije nekoliko dana? Najobičniji senzacionalizam.

ĆA
ćaćaća
13:01 27.06.2014.

koje su to organizacije..možda one koje su podržavale otvoreno agresiju na hrvatsku 90 ih ?

HE
hercegovačkiponos
13:26 27.06.2014.

Dajte da vidimo, imenom i prezimenom, tko je to potpisao? To je neviđeni bezobrazluk u jednoj Hrvatskoj, koja ima najveća moguća prava (i više od toga) za sve vjerske zajednice. Ako je to potpisao neki imam iz Hrvatske, dajte ga priupitajte, kako je reis Cerić, uz sav bošnjačko-muslimanski politički vrh, bio prvo na dočeku (uz vojne počasti jedne države), a potom i na sprovodu. I bila ih je puna tv, internet portali, njihove tiskovine . I nitko mu nije rekao ni "a"... Nego, vidim, dok su voi bezbožnici na vlasti, ovi su se osokolili pa se blatom počeli nabacivati i na Crkvu. Dokle će to ići, ja ne znam, ali siguran sam da ovako dalje niti može niti smije biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije