SAVEZ OD KOJEG STREPI ZAPAD

Strah od sve čvršćeg stiska Teherana i Moskve: U zamjenu za balističke projektile - Rusi Iranu dostavljaju nuklearne tajne?

storyeditor/2024-09-15/hamnei_putin.jpg
15.09.2024.
u 19:03

Unija je izrazila posebnu zabrinutost zbog instalacije tisuća naprednih centrifuga i skladištenja velikih količina visoko obogaćenog urana. Zatražila je od Irana da odmah obnovi suradnju s agencijom i ponovno se posveti svojim obvezama u području nuklearnog neširenja

Ključne riječi

Komentara 69

Avatar Dančo
Dančo
19:17 15.09.2024.

Koliko moras biti nakaradan da podržavaš ova bal vampira Rusija, Iran, Sj Koreja

AB
allain.biger
20:13 15.09.2024.

Ovi sta stalno navijaju za Rusiju stvarno su retardi. Stalno briju o nekoj nuklearnoj sili sto Rusija i je. Isto tako njena tehnologija je zastarjela i zaostala za zapadom. Ameri imaju takvo oruzje koje moze unistit Ruske podmornice dok kazes keks kao i ispaljene rakete tako da zapad ima nacina zaustaviti nuklearnu bombu dok Rusija ne posjeduje takvo oruzje. Postoje i na youtube filmovi o tome ako netko ne vjeruje. Istovremeno nemojte misliti da Nato nije spreman na zestoki odgovor. Zakljucak rade se povucite iz Ukrajine i da rat zavrsi jer svaka druga opcija nije dobra ni za jednu stranu u sukobu.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
20:11 15.09.2024.

Onda bi bilo vrijeme da Zapad podjeli nuklearnu tajnu sa Ukrajinom. Uostalom, Ukrajina ima pravo na nuklearno oružije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije