Strašljive ne treba pozivati u vojsku. Ali onda profesionalce treba više platiti

21.03.2023. u 20:27

Pri pozivu u pričuvu nema prisile, državi je najmanje stalo da pozivi odu onima koje treba nagovarati na služenje vlastitoj zemlji

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
22:43 21.03.2023.

novinari ne žele u rat, obrisali mi komentar, a druge nazivaju kukavice..

VO
volimnju
22:12 21.03.2023.

ma nema šanse. sirotinja će ginut da bi političari i tajkuni pljačkali. ne moramo ići daleko u prošlost

Avatar kenshi
kenshi
21:23 21.03.2023.

U Hrvatskoj se nemože uvesti vojni rok jer političari i tajkuni ne žele da njihova djeca ( zlatna mladež) služe HV. Tamo nema Instagram ni Facebook a da ne govorim o igricama. Ako bude rata neka se narod snađe pa kada se sve smiri opet će doći političari i tajkuni i prilagoditi se novim okolnostima s time da zadrže svoje privilegije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije