TRAGEDIJA U POLJSKOJ

Strava kod Gdanjska: U lančanom sudaru na autocesti četvero mrtvih i 12 ozlijeđenih

poljska policija ilustracija
Pixabay/Ilustracija
19.10.2024.
u 18:47

Policija je objavila da je među ozlijeđenima i nekoliko djece

Četiri osobe su poginule, a 12 ih je ozlijeđeno u velikom sudaru u kojemu su sudjelovala 22 vozila nedaleko od poljskoga Gdanjska, objavili su u subotu mediji. Nesreća se dogodila u petak navečer oko 23:15 po mjesnom vremenu na izlazu s autoceste S7 blizu sela Borkovo, izvijestila je poljska televizija TVN24. Mjesto na kojemu se dogodila nesreća dio je južne obilaznice Gdanjska i ondje se već neko vrijeme nalazi gradilište.

Nakon incidenta je priveden 37-godišnji vozač kamiona koji je navodno udario u automobil pred sobom, rekla je policija, dodavši kako je alko-test pokazao da muškarac nije bio pod utjecajem alkohola. U nesreći su sudjelovala ukupno tri teretna vozila, a točne okolnosti pod kojima se dogodila još se utvrđuju.

Policija je objavila da je među ozlijeđenima i nekoliko djece. Identitet poginule osobe nije objavljen. U medijskim izvješćima stoji da se nekoliko automobila nakon sudara zapalilo, a neki su potpuno izgorjeli. Prema TVN24, neki smrtni slučajevi vjerojatno su posljedica izbijanja požara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije