Strava kod Tuzle

Učenik upucao zaposlenika škole: Liječnici se bore za njegov život

BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je
Foto: Stringer/PIXSELL
1/11
14.06.2023.
u 09:28

Kako pišu mediji, riječ je o bivšem učeniku koji je premješten zbog lošeg vladanja

U osnovnoj školi u Lukavcu jutros je učenik upucao zaposlenika škole i on se nalazi u teškom stanju, doznaje Dnevni avaz. Kako se doznaje, nitko od djece u školi nije ozlijeđen. Do pucnjave je došlo jutros oko osam sati. Učenik je uhićen.

"Avaz" doznaje da je riječ o bivšem učeniku koji je premješten iz škole zbog lošeg vladanja.

VEZANI ČLANCI:

On je, kako se doznaje, jutros došao u školu s pištoljem i tražio zaposlenika škole. U njega je ispalio više metaka i trenutačno se liječnici bore za njegov život. 

GALERIJA Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle 

BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je
1/11

Oglasio se i načelnik Lukavca. "U OŠ Lukavac grad pucnjava u školi. Ima ozlijeđenih. Među njima nema djece te molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinitelj je maloljetno dijete i odmah je uhapšen", naveo je Delić.

Napad u Nottinghamu: Troje mrtvih

Komentara 7

BR
Brankko
21:48 14.06.2023.

Jedna od najbedastijih riječi u hrvatskom medijskom prostoru jest glagol upucati -- čas znači "prostrijeliti, raniti prostrjelnom ranom" ("upucan" čovjek ostao živ), čas znači "ustrijeliti, usmrtiti" ("upucan" čovjek više nije živ: usmrćen je, poginuo je ).

PV
prcko.vita
10:15 14.06.2023.

U školi bi trebali biti zaštitari, ali naravno, problem je što neće da rade besplatno, treba ih platit. Ministarstvo naravno nema para. Važno da se ministar vozi u novom Audiju a za sigurnost djece ga zaboli patka. Osim zaštitara sve škole bi trebale imati video nadzor.

SU
Suncica
09:57 14.06.2023.

U Lukavcu ne zive Srbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije