'SKAMENILA SAM SE'

Strava u Pitomači: Ženu vozio na haubi i sve snimao, udarao njezina sina. Prošle godine autom joj usmrtio muža

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.10.2024.
u 12:43

Ona se u naletu auta uspjela primiti za haubu i retrovizor, a vozač nije stao, već je nesretnu Irenku nastavio voziti na haubi i to dobrih 1,5 kilometara do parkirališta nedaleko od Policijske postaje Pitomače

Policijski službenici Policijske postaje Pitomača proveli su kriminalističko istraživanje kojim su utvrdili osnovanu sumnju da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom. "Istraživanjem je utvrđeno da je 34-godišnjak u Pitomači, upravljajući osobnim vozilom, skrenuo prema nogostupu kojim se kretala 39-godišnjakinja. Ona se rukama uhvatila za rub poklopca motora i lijevi retrovizor, dok je vozač cijeli događaj snimao mobitelom. Vozilo se nastavilo kretati do obližnjeg parkirališta, kamo je ubrzo stigao 20-godišnjak koji je stao u obranu 39-godišnjakinje. Tom prilikom ga je vozač više puta udario po tijelu", priopćila je PU virovitičko-podravska prije nekoliko dana. 

U Općoj bolnici Virovitica pružena je liječnička pomoć 39-godišnjakinji i 20-godišnjaku, njezinu sinu. "Nakon izvršenog alkotestiranja sudionika događaja nije bilo reakcije na alkohol. Protiv 34-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu", dodaje policija. Podravski.hr piše kako je žena krenula po svoju sedmogodišnju kćer koje je bila u susjedstvu. Prema njoj je autom skrenuo 34-godišnjak. Ona se u naletu auta uspjela primiti za haubu i retrovizor, a vozač nije stao, već je nesretnu Irenku nastavio voziti na haubi i to dobrih 1,5 kilometara do parkirališta nedaleko od Policijske postaje Pitomače. Kako dalje piše Podravski, 34-godišnjak je lani, prema policijskom izvještaju, pod utjecajem alkohola od 2,08 promila BMW-om u Pitomači naletio na traktor kojim se u promet uključivao 40-godišnji suprug žene koju je vozio na haubi. Od siline udara preminuo je na mjestu nesreće. Navodno 34-godišnjak ima i "podeblji" policijski dosje s prometnim prekršajima zbog čega je čak bio u zatvoru, a nedugo prije tragične prometne nesreće vozačka dozvola bila mu je ponovno vraćena. Još uvijek se čeka sudski epilog te nesreće. 

Žena je u šoku. Ispričala je kako mora biti jaka, prije svega zbog sedmogodišnje kćeri. "Ne znam što smo mi skrivili 34-godišnjaku. Kad je auto naletio na mene, nisam vidjela tko vozi, nego tek kad sam ostala na haubi. Kad sam ugledala njegovo lice, skamenila sam se", ispričala je.

FOTO Više poginulih i nestalih u stravičnim poplavama: Obilne oborine izazivaju probleme diljem BiH

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/54
Ključne riječi

Komentara 10

PO
poluprovokator
13:35 08.10.2024.

Znači vratili mu dozvolu, ubio čovjeka na traktoru lani, i sada nakon godinu dana opet ima dozvolu?? Kako to?

Avatar Salamica
Salamica
13:29 08.10.2024.

b.a.b.e. i ostale ženske udruge su nekako utihnule otkako je Kai-tazi-san upotrijebio svoj "šaka-čekić" udarac!

Avatar IvanR
IvanR
14:24 08.10.2024.

Manjinac koji sazrije brzo (reproduktivno samo)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije