Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Strava u Slavonskom Brodu: Sin ubio roditelje?

Slavonski Brod:  Mjesto dvostrukog ubojstva u Ulici Svetog Lovre
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/12
20.06.2024.
u 15:09

Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske danas oko 13.50 sati zaprimljena je dojava o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

Kako su navodi u informaciji koja je medijima dostavljena iz Policijske uprave brodsko-posavske, policijski službenici su na mjestu događaja u Slavonskom Brodu, u Ulici Sv. Lovre potvrdili istinitost dojave, gdje su uočena mrtva tijela dvije osobe. Riječ je o 76-godišnjem muškarcu i 78-godišnjoj ženi.

Slavonski Brod:  Mjesto dvostrukog ubojstva u Ulici Svetog Lovre
1/12

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je 45-godišnjak.

– Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja – navodi se u priopćenju PU brodsko-posavske.

Kako smo neslužbeno doznali u razgovoru sa susjedima, ubijeni muškarac i žena bračni su par, a osumnjičeni 45-godišnjak koji im je presudio njihov je sin. Što je potaknulo muškarca da digne ruku na svoje roditelje, pokazat će istraga.

VIDEO Veliki požar u Zaprešiću

Ključne riječi

Komentara 15

PA
Pametanumoruludih
15:51 20.06.2024.

Dobiti ce 5 godina zatvora... jer je sada siroce bez roditelja...

MI
mizimojzi
17:26 20.06.2024.

2 manje na proracunu mirovinskog Rh i jedan vise na proracunu zatvorskom

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
17:45 20.06.2024.

Zapadno društvo ode skroz u ambis...živimo posljednja vremena, bar na zapadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije