PET OZLIJEĐENIH

Četiri osobe poginule: Teška prometna nesreća kod Sinja, vozilo s migrantima sletjelo s ceste i zabilo se u zid

Foto: Ivo Cagalj/PIXELL
1/3
16.05.2024.
u 08:32

Prema prvim informacijama, poginule osobe najvjerojatnije su migranti

Jutros oko 7 sati u mjestu Brnaze, naselja u sastavu Sinja, dogodila se prometna nesreća, javlja policija, u kojoj su poginule četiri osobe. Policija je potvrdila kako je osobno vozilo sletjelo s ceste i zabilo se u zid. 

– Četiri osobe smrtno su stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu prevezene su na pružanje liječničke pomoći. Prema prvim informacijama, poginule osobe najvjerojatnije su migranti – objavila je policija.

U međuvremenu je potvrđeno kako se u vozilu nalazilo ukupno devet osoba. ''U odnosu na tešku prometnu nesreću koja se jutros oko 7 sati dogodila na području Brnaza zbog obavljanja očevida, u 9.30 sati državna cesta D-1 u mjestu Brnaze zatvorena je za promet'', objavila je naknadno policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

IG
igy100
08:14 16.05.2024.

do nesreće došlo tijekom policijske potjere za krijumčarem migranata

MO
modovisisajteMaraschino
10:15 16.05.2024.

Vojsku na granice i po starom JNA sistemu, stoj tko ide!? Stani pucat ću! Pucam!

JA
JapaRuda
10:01 16.05.2024.

Srušili su čovjeku zid, treba im uzet sve iz džepova za platit štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije