Kazne do 1000 kuna

Štrigova dobila "pravi" komunalni red, kazne od 200 do 1000 kuna

strigova
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
23.11.2010.
u 08:00

U općini će se zaposliti i komunalno-poljoprivredni redar, koji treba imati školu poljoprivrednog usmjerenja

Općina Štrigova dobila je komunalni red, i to “pravi”, na gotovo 40 stranica, a ne na pet, kao do sada.

 - Više nam neće moći netko u centru Štrigove staviti štand i prodavati što god poželi te nam se smijati jer gotovo ništa nije određeno - rekao je općinski načelnik Stanislav Rebernik.

 Stekli su se svi uvjeti da općina raspiše natječaj za komunalno-poljoprivrednog redara.

 Odustalo se od organizacije redarstva sa susjednim općinama. Za početak uzet će nekoga na pola radnog vremena, a uvjet je škola poljoprivrednog smjera.
Kad općina zaposli redara, Štrigovčani će trebati više biti na oprezu jer, kao i u svakom komunalnom redu, propisane su kazne prekršiteljima – od 200 do 1000 kuna

 Inače, u Štrigovi je pri kraju obnova u prvoj fazi mrtvačnice, koja se već upotrebljava. U drugoj fazi obnovit će se nadstrešnica na oproštajnom trgu i parkiralište ispod groblja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije