PROMO

Studenac razveselio prvašiće svojih zaposlenika: „Mama, kako su znali što mi sve treba?!“

Studenac
Foto: Studenac
1/5
09.09.2024.
u 10:54

Svjesni važnosti prvog dana škole u životima djece, ali i roditelja, Studenac je za svoje zaposlenike roditelje prvašića pripremio potpuno opremljenu školsku torbu i slobodan dan

Nova školska godina donosi nove avanture, ali i nove izazove, posebno za roditelje prvašića kojima polazak u školu ujedno predstavlja i početak jednog lijepog, novog životnog razdoblja. Studenac sad već šestu godinu zaredom nastavlja s tradicijom darivanja prvašića svojih zaposlenika, a ove godine uvodi i još jednu novu pogodnost – zaposlenici roditelji prvašića dobivaju slobodan dan kako bi mogli u potpunosti uživati u prvom školskom danu svojih mališana.

Svjesni koliko prvi dan škole može biti stresan i pun emocija, kako za djecu, tako i za roditelje, iznimno je važno da zaposlenici imaju priliku potpuno se posvetiti svojoj djeci, pružajući im podršku i sigurnost u tim nezaboravnim trenucima. Studenac vjeruje da je ovaj slobodan dan, uz bogato opremljene školske torbe, mali, ali značajan korak prema olakšavanju tih važnih životnih trenutaka.

„Kako uz našeg prvašića imamo još dvoje školaraca, ova pomoć nam je jako dobro došla. U školskoj torbi smo pronašli sve što je potrebno za školu. Stvarno smo se iznenadili za sve“, izjavila je Tanja Hladik, prodavačica zaposlena u trgovini u Palešniku.

Domagoj je bio presretan s poklonima Studenca, a posebno ga je razveselila pernica puna bojica i flomastera
Foto: Studenac

„A malac genijalac Domagoj je presretan, stalno samo jedno pitanje postavlja: 'Mama, kako su u Studencu znali što mi sve treba?!'“, dodala je presretna mama.

Tanjina priča samo je jedna od mnogih koja pokazuje koliko ovaj program znači roditeljima unutar tvrtke. Slično razmišljanje dijeli i Ivana Božiček, zaposlenica u distributivnom centru Kutina, čija kći Lea ove godine također kreće u prvi razred.

Lea je oduševljena što je njena nova školska oprema ukrašena slatkim psićima
Foto: Studenac

„Zahvaljujemo poslodavcu što nam je omogućio lakši početak školske godine za naše dijete koje polazi u prvi razred! Lea je bila oduševljena izgledom prekrasne torbe, ali i cjelokupnim bogatim priborom koji se nalazio u njoj. Hvala još jednom na prekrasnom poklonu i čast mi je biti član ovoga tima!“, zaključila je Ivana.

Ivana radi u Studencu otkako je prije dvije godine lanac trgovina Lonia postao dijelom omiškog lanca.

„Hvala Studencu i cijelom timu na predivnom poklonu. Posebno ste razveselili i obradovali našeg prvašića koji je željno iščekivao kada će mama stići s novim potrepštinama za ovo jedinstveno životno poglavlje. U torbi se nalazi sve "od igle do lokomotive" i svakako ste nam olakšali i uštedjeli vrijeme potrebno za nabavu istog. Svim svojim kolegama u narednom periodu želim punu vreću strpljenja, a njihovoj djeci puno sreće, dobrih ocjena, novih prijateljstava te mnoštvo novih znanja i vještina“, izjavila je i Marina Šolić Vrbatović, specijalistica upravljanja zalihama u maloprodaji Studenca čiji se prvašić Duje također veseli početku školske godine.

Duje nestrpljivo iščekuje početak školskih obveza kada će napokon iskoristiti sve poklone koje mu je darovao Studenac
Foto: Studenac

Ivan Plećaš, poslovođa trgovine u Momićima pokraj Metkovića, jako je uzbuđen zbog odlaska svog sina prvijenca Andrije u školu, a dobivena školska torba jako ih je razveselila.

„On je oduševljen, čim nam je stigla torba odmah smo ga slikali. On nam je prvo dijete i baš je presretan što je sve ovo dobio. Svi smo zapravo radosni i sretni zbog početka škole. Jako je uzbuđen, što se i vidi na slici“, kazao je Ivan.

Andrija nije mogao dočekati da mu mama poklone donese kući, već ju je posjetio u trgovini Studenca kako bi čim prije isprobao svoj novu školsku torbu
Foto: Studenac

Tanja, Ivana, Marina i Ivan samo su neki od roditelja zaposlenih u Studencu čiji su mališani razveseljeni školskim paketima. Ove godine Studenac je 71 mališana opremio novim školskim torbama i priborom poput bilježnica, pernica s olovkama, flomasterima, bojicama i priborom za sat likovne kulture.

Tatjana Jukić, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima, istaknula je kako su pozitivni komentari dodatna potvrda da je ova inicijativa od velikog značaja za zaposlenike Studenac marketa.

„Svake nas godine iznova veseli vidjeti sretna dječja lica, kao i njihove zadovoljne roditelje, naše kolegice i kolege. Sretna sam što im školskom torbom punom potrebnog školskog pribora, koju smo pripremili za njihove prvašiće, možemo omogućiti da im ovaj izazovan dan bude barem malo lakši i bezbrižniji. S istim smo ciljem ove godine uveli još jednu pogodnost – slobodan dan koji roditelji prvašića zaposleni u Studencu mogu provesti sa svojim mališanima te ih na taj način ispratiti u novu avanturu. Svim roditeljima školaraca želimo sretan početak nove školske godine te da s ponosom prate njihov napredak i uspjeh“, izjavila je Jukić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije