Suđenje dilerima Gorana Svaline

Suče, vi se bojite da vas pogledom ne zarazim sidom!?

svalina
Nino Strmotić/PIXSELL
09.02.2010.
u 15:13

Zbog izmjena u sudskom vijeću suđenje je počelo ispočetka.braći Goranu i Jošku Svalini i njihovim dilerima zbog 26 kilograma heroina na kojem su zaradili pet milijuna kuna.

SPLIT - Zbog izmjena u sudskom vijeću ispočetka je počelo suđenje braći Goranu i Jošku Svalini i “njihovim dilerima” zbog 26 kilograma heroina na kojem su zaradili pet milijuna kuna. Po običaju, rasprava je počela zahtjevom za izuzećem i to predsjednika sudskog vijeća Zorana Kežića. Zatražio je to jedan od optuženih zbog sučeva “sukoba interesa”.

- Ja imam sidu, tražio sam razgovor s vama, a vi ste mojoj braniteljici kazali da se bojite susresti samnom jer bi vas mogao zaraziti pogledom. Vi ste u sukobu interesa! Evo, imam ja ovdje i priručnik o sidi, pa se možete informirati o tome da se ta bolest ne prenosi pogledom - poručio je optuženi sucu Kežiću.

Sudac mu to nije kazao, a i njegova je odvjetnica potvrdila da nije točno to što priča.  Taj je zahtjev odbijen, a odbijen je prijedlog branitelja da se optuženicima skinu lisice. Na sve to nije ostao miran prvooptuženi Goran Svalina. Prestrašio se za zdravlje.

- Suče, dotični iza mene bali, ja neću sidit isprid njega - rekao je Svalina.

- Uzdam se u vašu inteligenciju i u to da znate da se sida ne prenosi takvim putem - odrezao mu je sudac. Poprilično se tada uzmeškoljio i Denis Mirko Mandić, koji je “slavu” stekao nakon što je fasciklom gađao vijeće pa ga je sudac poslao izvan sudnice da malo dođe k sebi.

- A samo sam vam se tija ispričat jer sam vas gađa fasciklom - dovikivao je Mandić dok je napuštao sudnicu.

- Onda ga vratite - naredio je Kežić.

Ponovno je, na zahtjev Gorana Svaline, pročitana optužnica.

- Malo san se pobuca. Doša san tek do 407. stranice, a spis ima priko tisuću - kazao je Svalina kojemu očito ni nakon višetjednog “razgledavanja” spisa nije jasno za što ga terete.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:42 09.02.2010.

Poruka novinarki: Piše se NE ZNAM

DO
dobravečerhr
15:46 09.02.2010.

Za SVAKU KILU heroina odrezat po deset godina prdekane, pa da vidiš kak budu prestali biti duhoviti... Nema niti jednog razloga za milost ovakvim smradovima!

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
16:13 09.02.2010.

Suče, dotični iza mene bali, ja neću sidit isprid njega. hehehehe Bože, ponašaju se ko djeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije