Uhvaćeni

Suradnjom sisačke i zagrebačke policije \'pala\' skupina dilera droge

marihuana (1)
Nino Strmotić/Pixsell
02.05.2012.
u 10:59

Sve je počelo prošlog mjeseca kada je na ulici u Sisku zatečen 39-godišnjak sa 26,3 grama marihuane

U suradnji službenika policijskih uprava sisačko-moslavačke i zagrebačke provedeno je kriminalističko istraživanje nad 12 osoba u dobi od 21 do 39 godina zbog osnovane sumnje za više kaznenih djela zloporabe opojnih droga.

Sve je počelo prošlog mjeseca, kada je na ulici u Sisku  zatečen 39-godišnjak sa 26,3 grama marihuane. Pretražen je njegov stan u Sisku, pronađeno je i oduzeto 42,3 g amfetamina, 43,3 g bijele praškaste materije, dva nagorjela džointa, digitalna vaga i drugi pribor, a u stanu je zatečeno i nekoliko osoba koje su pušile džoint.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da je 12 osumnjičenih osoba, od kojih devet Siščana i tri Zagrepčana, preprodavalo drogu i međusobno i krajnjim konzumentima. Pretražene su im kuće te su pronađene i dvije automatske puške, tri spremnika za automatsku pušku te 77 komada streljiva. Odgovornost za posjedovanje oružja preuzeo je otac jednog od osumnjičenih.

Kako je priopćio voditelj Odjela kriminaliteta droga u PU sisačko-moslavačkoj Mate Vukoja, osumnjičenici su uglavnom zbog sličnih kaznenih djela poznati policiji, ali ima i novoprijavljenih.  Protiv svih 12 osumnjičenih podnesene su kaznene prijave.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
11:19 02.05.2012.

Što čeka SDP kad će legalizirati ovakve rabote?

JA
jamanuša
11:27 02.05.2012.

jeli ovo jedini posao Sisku.

DR
drug
11:48 02.05.2012.

Zaplijenita DVA nagorjela dzointa..... pa vi ste kraljevi.... Nije čudo što je Država opljačkana pored ovakve policije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije