detalji zločina u Krku

Susjedi čuli glasnu svađu, vlasnik kuće pronašao beživotno tijelo: 'Suprug je djelovao rastrojeno...'

Ilustracija
Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
28.07.2021.
u 09:33

Susjedi su se zabrinuli kada su vidjeli potpuno spuštene rolete, a njihovoj sumnji da nešto nije u redu pridonijelo je i saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana te informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike

U gradu Krku dogodilo se ubojstvo strane državljanke. Pronađena je zadavljena u stanu, a navodno je riječ o ruskoj državljanki nastanjenoj u Njemačkoj.

Prema svemu sudeći, susjedi su se zabrinuli kada su vidjeli potpuno spuštene rolete, a njihovoj sumnji da nešto nije u redu pridonijelo je i saznanje da nesretnu ženu nitko nije vidio nekoliko dana te informacija da je tijekom vikenda ondje bilo vike. Kako navode za Novi list, u noći sa subote na nedjelju čula se glasna svađa i lom koji je “prekinut” sat iza ponoći.

Idućeg dana, suprug ubijene žene, koji se sumnjiči za zločin, viđen je kako hoda oko svog bijelog Volva njemačkih registarskih pločica, skida odjeću i baca je na tlo. 

– Čovjek, inače krupnije građe, djelovao je rastrojeno, vrtio se oko automobila i na tlo bacao čarape – rekao je za Novi list jedan od susjeda koji je svjedočio tom događanju.

– Bilo mi je čudno, ovaj je besciljno hodao dvorištem gol do pojasa, ali se nisam htio miješati, tim više što tog čovjeka nisam znao od ranije, a i pretpostavio sam da nekakva svađa ondje i dalje traje – dodao je.

– U svakom slučaju, čuli smo da je vlasnik ostatka kuće, inače građevinski poduzetnik porijeklom iz Slavonije, tek danas došao u susjedni stan te se, nakon što je valjda i sam shvatio da se u stanu nešto čudno događa, odvažio ući u susjedni, spuštenim roletama potpuno “zaškureni” stan, gdje je zatekao beživotno tijelo nesretne žene – ispričao je susjed. 

VIDEO Snažna eksplozija u Njemačkoj: Izdano je upozorenje o "ekstremnoj opasnosti".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije