UŽAS U SLAVONSKOM BRODU

Susjedi čuli vapaje i pozive upomoć: 'Vrata otvorena, dečko leži u krvi sav...'

Slavonski Brod: Dvojica ozlijeđenih muškaraca u obiteljskoj kući, jedan preminuo
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/3
07.08.2024.
u 21:33

Jedan je muškarac preminuo, a drugi je prebačen u bolnicu. Obojica su rođena 1993. godine

Policijska uprava brodsko-posavska zaprimila je danas u 11.28 sati dojavu o ozlijeđenim osobama u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć muškarcu koji je u međuvremenu preminuo te muškarcu koji je prevezen u bolnicu. Obojica su, kako je navela policija, rođena 1993. godine. 

"U zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Županijskog državnog odvjetništva nastavlja se daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti navedenog događaja", navodi Policijska uprava brodsko-posavska.

Stanovnike Slavonskog broda uznemirili su vapaji, a susjedi su mladiće vidjeli svega sat ranije. "Ja sam čuo da neko zove upomoć, nemam pojma 'ko je, što je, izađem tu, vrata otvorena, dečko leži u krvi sav...", rekao je jedan susjed za Dnevnik Nove TV. Još uvijek nije poznato kako su ozljede nanesene, kao ni što je dovelo do sukoba. 

 

GALERIJA Dramatični prizori iz zraka: Pogledajte požar i gusti dim u pogonu Drave Internacional
Slavonski Brod: Dvojica ozlijeđenih muškaraca u obiteljskoj kući, jedan preminuo
1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije