Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIJENO NOVOROĐENČE

Susjedi o stravi u Zagorju: 'Nitko nije primijetio da je djevojka trudna, jako smo potreseni'

Knin: Prometna policija u osiguranju najavljenog okupljanja
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.07.2024.
u 14:27

Susjedi su ispričali kako s 22-godišnjakinjom nikada nije bilo problema i da su je često viđali vani

Susjedi su u šoku nakon teškog ubojstva do kojeg je došlo ove subote u Zagorju. Naime, mlada majka (22) osumnjičena je da je usmrtila svoje tek rođeno dijete, a u međuvremenu je i uhićena i ispitana u policiji. 24sata ranije su doznala kako je tijelo navodno pronašao član obitelji, i odmah pozvao policiju. 

- Vidjeli smo je i kako kosi travu. Nitko nije ni primijetio da je trudna. Ovo nas je sve baš jako potreslo - ispričali su susjedi za djevojku koja se sumnjiči za smrt djeteta. Dodali su i kako s njom nikada nije bilo problema i da su je često viđali vani. Nakon što su saznali što se dogodilo ove subote, počeli su se okupljati oko kuće. 

O svemu se u međuvremenu oglasila i krapinsko-zagorska policija, navodeći kako je  22-godišnja hrvatska državljanka koja je uhićena je osumnjičena za teško ubojstvo

''Policijski službenici policijske uprave krapinsko-zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje povodom pronalaska tijela novorođenčeta na području Svetog Križa Začretje, koje je pronađeno 29. lipnja 2024. godine. Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave krapinsko-zagorske. Nakon obavljenog očevida, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.   

POVEZANI ČLANCI:

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva osumnjičena 22-godišnja hrvatska državljanka je uhićena, predana pritvorskom nadzorniku i protiv nje je podnijeta kaznena prijava nadležnom odvjetništvu. Imajući u vidu zaštitu i dobrobit obitelji nismo u mogućnosti iznositi više detalja provedenih izvida kriminalističkog istraživanja'', objavili su.

>> VIDEO Opljačkana Zlatarna Celje u središtu Bjelovara

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar *Mlečanka
*Mlečanka
15:39 01.07.2024.

toj curici triba hitna zdravstvena pomoć

KR
Krolo
17:53 01.07.2024.

Ako je istina da je bila prisiljena produžiti trudnoću koja je nastala u teškim okolnostima, onda za ubojstvo snosi odgovornost i roditelji koji su je prisiljavali zbog pritiska vjerske institucije i dovele do ubojstva, a mladoj djevojci i cijeloj obitelji ovako uništili život.

ŠS
Štap sa glavom
17:15 01.07.2024.

Radi se o čedomorstvu koje se zakonski posebno tretira i ne vidim razlog jednomjesečnog pritvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije