Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI TRAGEDIJE

Susjedi u šoku: Sin ubio majku u obiteljskoj kući u Kraljevečkim Novacima?

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.09.2021.
u 21:49

Jednog člana obitelji kojeg se sumnjiči za ubojstvo policija je u međuvremenu privela

Tijelo ženske osobe pronađeno je oko 17 sati u dvorištu obiteljske kuće u Kraljevečkim Novacima u Sesvetama, a neslužbeno se doznaje da ju je ubio njen sin, javlja 24 sata

Kako su kazali susjedi, obitelj je kući živjela više u 20 godina, a još su donedavno pozdravljali preminulu ženu koja je tamo živjela sa svojim odraslim sinom. 

- Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti, prepričavaju susjedi.

Iz kuće se nisu čule svađe, a žena je bila tihe i povučene naravi, kažu, no otprije znaju za probleme koje je stvarao osumnjičeni. 

- Muž pokojnice umro je prije nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član obitelji nekoliko godina prije smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Njemačkoj. S njima smo se pozdravljali na cesti, jer su nam susjedi, ali osim toga nismo primijetili da je agresivan prema pokojnici, govori prvi susjed. 

- Znam osumnjičenog otkad su gradili tu kuću prije 20-ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim korcima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo, nadodaje.

Jednog člana obitelji kojeg se sumnjiči za ubojstvo policija je u međuvremenu privela

Policija i vatrogasci se i dalje nalaze ispred obiteljske kuće. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar drug Joža
drug Joža
14:07 04.09.2021.

Uvijek je pozdravio, nisam ni znao da ima čekić

TO
Tonto
07:49 04.09.2021.

Nakon 25 a do 30 godine djecu treba istjerani iz kuće. Ovako počnu uživati u hotelskoj smještaju, ali isti čas žele biti glava kuće - upravljati vašim životima, raspolagati vašim novcem i nekretninama i počinju vas doživljavati kao faktor ograničenja koji treba ukloniti.

Avatar Jasamhrvaticaizbosne
Jasamhrvaticaizbosne
22:14 03.09.2021.

To nije sin!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije