SLUČAJ W. BUSHA

Vruća utakmica u Americi: Sve je više republikanaca protiv Trumpa. Raste pritisak i na ostale neizjašnjene

24.09.2024.
u 18:24

Na Busha – i neke druge istaknute republikance iz njegove političke ere – sve više raste pritisak da zauzmu stranu na izborima u kojima mnogi upozoravaju da je američka demokracija ugrožena Trumpovim stavovima

Komentara 20

OR
OPG Rasprdić
19:00 24.09.2024.

Trump je tri puta pobijedio na stranačkim predizborima za predsjednika SAD. Kamala Harris niti jednom; 2020. je, doduše, bila kandidat i dobila je 0,004% glasova, ove godine njena stranka uopće nije imala predizbore nego ju je nametnula ko Staljina. I tko tu sad ugrožava demokraciju?

Avatar Žuti
Žuti
18:45 24.09.2024.

Mediji baš vole biti protiv Trumpa.

AS
asper
19:53 24.09.2024.

Narod ima pravo birati samo ako bira kako mu mi kažemo da bira, inače je "ugrožena demokracija"! Priprema se turbo prijevara na izborima u studenom, ako uopće Trump preživi pokušaje ubojstva (zasad 3 potvrđena!). Demonkratska stranka odlučna je Trumpa sprječiti svim sredstvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije