VIDEO VIJESTI

Vojnici stavljeni i ispred hrvatske zgrade u Bruxellesu

Napadi u Bruxellesu
Foto: Reuters/ PIXSELL
22.03.2016.
u 18:30

Svakog dana u 18 sati u Video vijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan

Najmanje 34 osobe su poginule, a 151 je ranjena u terorističkom napadu na bruxellesku zračnu luku i metro. Eksplozije su uslijedile samo nekoliko dana nakon što je u Bruxellesu uhićen najtraženiji bjegunac na svijetu, jedan od odgovornih za napade u Parizu, Salah Abdeslam, a odgovornost za napade preuzela je teroristička organizacija Islamska država.

Više detalja, kao i komentar Večernjakova dopisnika iz Bruxellesa Tomislava Krasneca pogledajte u Video vijestima!

Svakog dana u 17 sati u Video vijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan. Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>> 34 mrtvih u napadima u zračnoj luci i metrou. Uništena treća bomba, napadači koristili 'Sotoninu majku'. Policija traži 2 osumnjičenika

Komentara 33

GR
grgaman
19:57 22.03.2016.

Gdje su hrvatske udruge za ljudskaprava i mirovne studije. Zasto ne protestiraju. Sta ce vojska tamo da plasi mirne gradjane. Kakva su to nedemokratska drustva u srcu Europe koja izvode vojsku saa oruzjem na ulice a nije rat. Protestirajte drugovi bolesnici.

BK
branko-kockica
18:50 22.03.2016.

A kaje večernjakovci, više nema slika preslatke migrantske dječice velikih očiju i potresnih storija o mladićima i djevojkama koji bježe iz ratnog pakla i samo bi htjeli studirati na zapadu? Nema više ni slika Ranka Džihadostojića u kabaničici kako u blatu mlatara rukama? Nema više Zokinih izjava "Žica je zlo, ti ljudi samo žele proći i mirno živjeti"?

ZI
zimerman
20:02 22.03.2016.

Bolje bi Im bilo da pocnu pretresat dzamije ,nego sto izvode vojsku pred ambasade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije